fbpx

Toelatingsbeleid

Home Toelatingsbeleid

Toelatingsbeleid

Let op: het toelatingsbeleid kan verschillen per soort evenement. Bij sommige van onze evenementen laten wij bijvoorbeeld alle soorten auto’s toe, mocht dit het geval zijn dan zal het expliciet vermeld staan bij het evenement.

Wij hanteren voor onze evenementen een toelatingsbeleid. Op deze pagina lees je hoe dit beleid in elkaar zit, welke auto’s wij accepteren tot onze evenementen en waarom we een toelatingsbeleid hebben.

De vuistregel is: auto’s met een verhaal.

Wat wij hiermee bedoelen zijn bijzondere, sportieve, opvallende, oldtimers, youngtimers, gekke of gewoonweg leuke auto’s die je niet iedere dag tegen komt.


Maar ik zag dat er ook ‘gewone’ auto’s mee reden?

Wij laten tijdens onze evenementen ook een aantal ‘gewone’ auto’s toe (veel voorkomende, niet bijzondere auto’s), om zo ook autoliefhebbers die misschien niet een bijzondere auto bezitten ook een kans te geven om een leuke dag te beleven. Wel proberen wij het aantal ‘gewone’ auto’s te limiteren zodat er meer diversiteit is.


Waarom een toelatingsbeleid?

Hoewel gezelligheid het belangrijkste is, zorgt een toelatingsbeleid ervoor dat de diversiteit in auto’s tijdens onze evenementen groot is. Het is natuurlijk leuker om een groep bijzondere auto’s bij elkaar te zien dan een groep auto’s die je iedere dag tegen komt.