fbpx

Privacybeleid

Home Privacybeleid

Wij vinden het belangrijk dat je privacy gewaarborgd is. Persoonlijke en/of zakelijke informatie die je als bezoeker achterlaat op onze websites behandelen wij vertrouwelijk en zorgvuldig. Wij stellen nooit zomaar je persoonsgegevens aan een externe partij ter beschikking, tenzij wij door de klant in eerdere overeenkomsten hebben geïnformeerd, wij door de klant zijn geautoriseerd of er een wettelijke verplichting bestaat om persoonsgegevens te verstrekken. Wij respecteren de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.


Welke gegevens we verzamelen en waarom wij dat doen

Persoonsgegevens

Voor het aanmaken van facturen en bijhouden van onze administratie vragen wij om je persoonsgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij verzamelen en verwerken de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, type en merk auto, kenteken auto, overige gegevens die je verstrekt bijvoorbeeld door een formulier op onze website in te vullen.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de website verzamelen wij de data die te zien is in de reacties, en het IP adres van de bezoeker en de browser user agent string om spam te voorkomen.

Cookies

Voor het verbeteren van onze website houden wij statistieken bij, zoals bezoekaantallen, bezoekfrequentie, geografische locaties. Daarnaast gebruiken wij de data voor het plaatsen van gerichte informatie en aanbiedingen en het verder optimaliseren van onze dienstverlening. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele, persoonlijke bezoeker.

Wij maken op onze websites gebruik van ‘cookies’. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van je computer die wordt opgeslagen om je te kunnen herkennen als je de site opnieuw bezoekt. Je kunt de browser zo instellen dat je bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.