fbpx

Media

Home Media

Media & Fotoalbums

Op deze pagina zijn foto-albums terug te vinden van onze voorgaande evenementen. Hier kun je foto’s terug zien of downloaden om deze te delen op bijvoorbeeld social media! Alle foto’s zijn vrij te gebruiken.

Staat er een foto van jou tussen die je liever niet op onze website wilt hebben? Laat het ons weten via het contactformulier.


Bas.Cars Late Summer Drive, 19 September 2021 Op zondag 19 september stond de Late Summer Drive op de planning. Wij reden met 22 deelnemende auto’s een prachtige route door de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe en sloten de dag af met een heerlijke lunch bij Restaurant de Hof.
Bas.Cars Movie Drive, 18 Juli 2021 Op zondag 18 Juli stond de Movie Drive op de planning. Wij reden met 41 deelnemende auto’s een prachtige route vanaf boerderij de Weistaar naar de bioscoop, Vue Hoorn. Met dank aan @bryandk2601 voor een aantal mooie drone beelden.
Bas.Cars Polder Tour, 16 Mei 2021 Op zondag 16 Mei stond de Polder Tour op de planning. Wij reden samen met 20 deelnemende auto’s een prachtige route vanaf WestCord hotel de Veluwe in Garderen naar de lunch locatie, Restaurant Beachclub NU. Na de lunch pauze zijn wij weer verder gereden naar de eindlocatie, het DirckContinue reading →
Friends Tour, 11 April 2021 De Friends Tour was onze allereerste toertocht. Wij reden met een kleine groep van 12 auto’s van Landgoed Zonheuvel naar Van der Valk de Cantharel om een lunch te halen, en toen weer terug naar het landgoed. De onderstaande foto’s zijn gemaakt door @ricardo.vdm