Events

Upcoming Events

Interesse in één van onze evenementen? Klik dan op een van de onderstaande evenementen voor meer informatie en lees hoe jij je kunt inschrijven! Hopelijk tot dan!

Polder Tour Alles op een rijtjeDatum: Zondag, 16 Mei 2021Tijd: 10:30 – 15:00Locatie: Apeldoorn > EnkhuizenDeelnemers: 20 auto’sDeelnamekostenDe kosten voor deze volledig verzorgde dag bedragen (incl. BTW): € 44.90per auto met één bestuurder€ 29.90per extra bijrijderDit is inclusief… Goodiebag met hapjes en drankjes Heerlijke verzorgde lunch Uitgestippelde en voorgereden route Aanvang op de start &Continue reading →

De leukste auto Tours & Events!

Zo nu en dan organiseren wij evenementen en tourtochten. Deze pagina zal in de toekomst worden ingericht met meer informatie over deze evenementen en tourtochten en verdere informatie voor inschrijving.

Op zoek naar foto albums van voorgaande evenementen? Neem dan even een kijkje op de Media pagina. Ook posten wij zo nu en dan foto’s op onze Instagram pagina.


Als je op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstige evenementen, laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter. Wij zullen je dan een e-mail sturen zodra er meer informatie beschikbaar is of inschrijvingen open gaan.

Dit maakt het voor ons iets gemakkelijker om gerichte uitnodigingen te versturen.
De Bas.Cars goodie bag

De Bas.Cars goodie bag


Past Events

Hier onder is een lijst te vinden van onze voorgaande evenementen.