fbpx

Auto crew

Home Auto crew

Kom mee met onze auto crew!

Bij Bas.Cars organiseren wij op een veilige en professionele wijze autoroutes voor onze auto crew, maar hoe ziet zo’n dag er nou uit en hoe ga je mee? Alles daarover kan je lezen op deze pagina.

Meer van ons volgen? Kijk dan eens op onze Instagram pagina.

Meerijden met de auto crew van Bas.Cars

De dag van de auto crew rit zelf

Bijna al onze auto crew ritten zijn op een zondag, maar natuurlijk is het ook mogelijk dat wij een keer een evenement op een andere dag plannen. Bekijk welke evenementen nu op de planning staan op de Events pagina.

Aanvang startlocatie

Wij ontvangen de deelnemers op de mooiste locaties door heel Nederland om hier te verzamelen en gezamenlijk te vertrekken aan een route. Alle ingeschreven deelnemers worden via de e-mail op de hoogte gehouden van belangrijke informatie zoals de starttijd en de startlocatie.

Als je op tijd aankomt op de startlocatie heb je rustig de tijd om even een praatje te maken, koffie en thee te drinken (mits aanwezig) en te kijken naar alle mooie en bijzondere auto’s van de andere deelnemers.

Prachtige routes

Prachtige routes

Tijdens al onze auto crew ritten rijden wij de meest prachtige routes. Wij zoeken deze routes zorgvuldig van tevoren uit en rijden deze een aantal dagen voor het evenement zelf nog een keer helemaal af om er zo zeker van te zijn dat alle deelnemers een prachtige dag beleven en over geweldige wegen kunnen rijden. Genieten!

Eindlocatie

De eindlocatie van onze evenementen verschilt natuurlijk per evenement. Zo eindigen wij de éne keer bij een restaurant en voorzien wij alle deelnemers van een heerlijke lunch, en eindigen wij de andere keer bij een bioscoop om samen met de deelnemers een film te bekijken.

Één ding is wel zeker: aan het einde van een dag met Bas.Cars staat er een glimlach op je gezicht!